Ska jag våga..

Ett födelsedagskort behöver skapas men har haft så lite med egna idéer att jag funderade hur i hela friden jag skulle kunna skapa ett kort..

En arbetskamrat/min grupps biträdande chef som fyller 50-år imorgon, fredagen den 13 mars.

Börjar kolla igenom mina papper och hittar ett papper med ankare på som passar honom samt att det är killigt. Men det är här jag brukar kunna få idéer men inte denna gång. Istället kollade jag runt på Facebook och i en av scrapgrupperna hänvisas en “annons” till Hobbyworlds skisstävling. Jag klickar mig vidare och funderar om jag skulle ta och kanske göra efter skissen istället och till och med vara med på tävlingen isåfall skulle det vara första skissen och första tävlingen jag är med i.

Tillslut så ser jag hur den skulle passa till födelsedagskortet! 😃Kugghjul för att få ännu mer utav det maskulina.Sakta växer kortet fram!

Sakta växer kortet fram och jag gillar skissen mer och mer!Och slutresultatet blev jag glad över trots att det var längesedan jag blev det över ett kort!Jag hoppas att arbetskamraten blir glad över kortet och sedan får jag tacka Hobbyworld för den fantastiska skissen utan den hade det inte blivit ett kort! 💕

Advertisements

8 Replies to “Ska jag våga..”

 1. Du har gjort ett fantastiskt fint kort och jag tycker att det är extra skoj att ditt första bidrag till någon tävling blir hos oss på Hobbyworld. Tack för att du vill vara med och tävla med oss.
  Kram/Helén

  Like

 2. Tack snälla DU som deltar i Hobbyworlds marsutmaning med ditt fina kort och personligen blir jag jätteglad över att du tyckte om och inspirerades av min skiss! 😀

  Kram,
  Jeanette – Tettiz

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s